BEÜ’DEN “BENİM ENGELSİZ ÜNİVERSİTEM” KONULU MAKALE YARIŞMASI

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörlüğü Engelsiz BEÜ Koordinatörlüğü tarafından, tüm Türkiye’deki üniversite öğrencilerine yönelik “Benim Engelsiz Üniversitem” konulu bir makale yarışması düzenliyor.

Üniversite öğrencilerinin gözünden Engelsiz Üniversite konusunun yansıtılacağı makale yarışmasında dereceye girecek öğrencileri birbirinden güzel armağanlar bekliyor. Yarışmada birincilik ödülünü kazanacak öğrenciye; tablet bilgisayar ve 1000 TL’lik ödül verilecek. İkinciye tablet bilgisayar ve 750 TL, üçüncüye tablet bilgisayar ve 500 TL, Mansiyon ödülüne ise tablet bilgisayar armağan edilecek.

BEÜ Rektörlüğü Engelsiz BEÜ Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen yarışmanın amacını, 3 Aralık 2013 Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, ülke çapında Engelsiz Üniversite fikrine dikkat çekilmesi oluşturuyor. Ayrıca, Engelsiz Üniversite fikrinin yaygınlaştırılması temel hedefi çerçevesinde, ülkemizdeki tüm üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin, “Engelsiz Üniversite” düşüncesi doğrultusunda fikir üretmeye teşvik edilmesi de amaçlanıyor. Başvuruların 15 Kasım 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar yapılabileceği yarışmanın sonuçları, 1 Aralık 2013 tarihinde açıklanacak.

Yarışma ile ilgili tüm ayrıntılara ve gerekli formlar aşağıdadır.

Yarışma Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Yarışma Şartları İçin Tıklayınız.