Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile Engelli Öğrenci Birimi tarafından “Erişilebilirlik” Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz birimlerinde erişilebilirlik düzenlemeleri kapsamında Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar ile birimlerin yapması gereken düzenlemeleri konu alan "Erişilebilirlik" toplantısı düzenlendi. Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Hakan Kalyon İle Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Şebnem Demircan Gümüş tarafından sunumların yapıldığı toplantıya üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Genel Sekreter Ertuğrul Karalar, Genel Sekreter yardımcıları Veli Eliçora, Mustafa İnan, Daire Başkanları, tüm eğitim birimlerimizden, dekan yardımcıları, müdür yardımcıları, Fakülte Yüksekokul, Enstitü Sekreterleri, ile binası bulunan merkezlerin idari yöneticileri katıldılar.

08 Mayıs 2018 Salı günü saat 14.00'de Üniversitemiz Tahir Karauğuz Konferans Salonundaki etkinlikte 2018 yılı erişilebilirlik çalışmaları kapsamında yapılacak çalışmalar ele alındı. Soru ve cevap bölümü ile tamamlanan toplantıya iştirakleri için Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Hakan Kalyon ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Şebnem Demircan Gümüş başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.