Haberler

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

1. Etkinlik

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi 3 Aralık 2019 Pazartesi Günü Saat 11 de İlimiz Kozlu Ortaokulu Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından düzenlenen Engelli farkındalığı Semineri 02.Aralık.2019 Saat 11.00’de Kozlu Ortaokulu Konferans Salonunda Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Hakan KALYON tarafından verildi. Veliler ve öğrencilerin yoğun olarak katıldığı Seminer İlgi ile izlendi. Konferans Sonunda Günün Anısına Çiçek Takdim edildi.

2. Etkinlik

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi tarafından Engelliler Gününe yönelik 2.Etkinlik 02. Aralık 2019 Pazartesi Günü Saat 14 de Zonguldak İl Müftülüğü tarafından Din Görevlilerine Yönelik Engelli farkındalığı ve Erişebilirlik konulu Konferans olarak gerçekleştirildi. Konferans 02.Aralık.2019 Saat 14.00’de İl Müftülüğü Konferans Salonunda, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Hakan KALYON tarafından verildi. Din Görevlileri ve Öğrencilerin katıldığı Konferans İlgi ile izlendi. Konferans Sonunda Günün Anısına Çiçek Takdim edildi

3. Etkinlik

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemiz İlahiyat Programında yer alan SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Nuran ÇETİN'in bilgisi dâhilinde yürütülen "Engelli Değil Farklıyım" projesi kapsamında 04.12.2019 tarihinde saat 11.00' da İlimiz Şehit İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere konferans düzenlenmiştir. Söz konusu konferansa konuşmacı olarak Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü ve SKS Şube Müdürü Hakan KALYON katılmıştır. Sunum öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilmiştir.